A partir del proper curs els alumnes de Camp Joliu tenen la possibilitat de cursar el Diploma Dual (Batxillerat Dual Americà) gràcies a l’acord de l’escola amb la principal institució escolar i educativa dels Estats Units, Academica Corporation. A partir de 2n d’ESO, tots els alumnes que ho vulguin, podran estar matriculats a Camp Joliu i a una High School als EUA cursant ambdós estudis alhora. 

El programa Diploma Dual es realitza 100% en anglès però va molt més enllà de l’aprenentatge de l’idioma. Els alumnes pensen i treballen en anglès, participen en classes magistrals i es poden comunicar diàriament amb els professors nadius. També participen en sessions en directe amb altres companys la qual cosa fa que augmenti la seva confiança i destresa a l’hora de parlar en anglès. Tots el curs es desenvolupa online i aquesta immersió tecnològica també permet el domini de les tecnologies més avançades en l’aprenentatge digital. 

Els alumnes del Diploma Dual han de cursar 6 assignatures online: 

  • English 1
  • English 2
  • US History
  • Us Goverment and Economics
  • Life Management Skills
  • Optativa a escollir: Criminolgy, Psychology, Digital Photography, entre d’altres. 

Es pot començar a cursar a 2n, 3r, 4t d’ESO o 1r de Batxillerat. L’avantatge de començar com més aviat millor és que l’alumne només haurà de fer 1 o 2 assignatures per curs i la càrrega lectiva serà menor durant el batxillerat. Alhora, com més anys estigui en el programa, més gran serà la seva immersió. 

El resultat és una gran immersió personal on l’alumne adquireix responsabilitat i maduresa en el treball, un alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps i capacitat d’adaptació a diferents entorns multiculturals.

Inscripcions