Alumnes de primària al pati

Educació primària

De 6 a 12 anys

L’etapa de primària (de 1r a 6è) és la que defineix el progrés i l’esforç de l'alumnat en tots els àmbits del desenvolupament. A Camp Joliu eduquem amb proximitat i atenció individualitzada perquè cada membre és únic. Per això continuem acompanyant als educadors principals, les famílies, en aquesta etapa tan rellevant per a l’aprenentatge i per a la formació en valors.

La presència de l’anglès amb professorat nadiu, el treball per projectes, l’activitat física i els hàbits saludables són trets distintius de l’etapa de primària. L'alumnat descobreix els seus interessos i talents gràcies a les metodologies innovadores que s’apliquen a l’escola gràcies a un equip de professionals altament implicat i que els acompanya en aquest camí fins a la secundària.

Treballem

Icona "Be brave"

Be Brave!

Les llengües ens fan valents. Per això durant aquesta etapa l'alumnat té diferents franges horàries d’anglès amb sessions en petits grups per reforçar l’speaking amb professorat nadiu. Tot l'alumnat que ho desitgi també poden obtenir els certificats oficials de la Cambridge University (Starters, Movers, Flyers).

Icona "Treball cooperatiu"

Treball cooperatiu

Ser protagonistes del seu propi aprenentatge. Aquesta és la clau del treball per projectes que fa que els alumnes descobreixin i es planifiquin de manera autònoma per aprendre allò que més els interessa i centrar-se en els aspectes que més curiositat els provoca. El treball cooperatiu també és clau per formar un alumnat obert, empàtic, dinàmic i capaç d’encarar els reptes del segle XXI.

Icona "Projecte eines"

Projecte Eines

Es treballa la competència digital a través de chromebooks a disposició de l'alumnat i molts dels materials i continguts es troben disponibles a la plataforma Google Classroom que també permet la ràpida interacció amb el professorat del centre.

Icona "Formació integral"

Formació integral

La metodologia a primària afavoreix desenvolupar habilitats socials, treballar en equip i adquirir continguts de diferents matèries de manera transversal. S’anima a tot l'alumnat a participar en diferents concursos per donar a conèixer el seu treball i millorar el seu rendiment. D’entre els certàmens més destacats hi ha el Concurs de Lectura en Veu alta o el Concurs de Teatre del Baix Penedès. També es treballa de manera cooperativa en el Festival de Nadal, Festival de Fi de Curs i es potencien activitats d’expressió oral i de voluntariat amb la figura del padrí lector.

També es fan sessions de formació i conferències de diferents àmbits d’interès dels alumnes per vincular al màxim l’aprenentatge amb el context actual.

Destaquem

 • Es treballen els hàbits saludables i hi ha l’opció de fer natació durant un trimestre a la piscina municipal de l’Arboç.
 • S’organitzen sortides culturals (una per trimestre) vinculades als àmbits d’aprenentatge i que els permeten descobrir l’entorn del Penedès: anar a la plaça del mercat, una caminada fins a Castellet, visitar la Giralda de l’Arboç, entre d’altres.
 • Es fomenten valors com la solidaritat i l’esperit de servei amb projectes com els padrins de lectura.
 • L’escola ofereix assessorament psicopedagògic i també hi ha una infermera per atendre als alumnes de manera immediata.
 • Les matemàtiques es treballen amb el projecte “EntusiasMAT” que permet apropar els continguts de manera més lúdica i vivencial.

Campus

T’agradaria visitar les nostres instal·lacions?

Sol·licita més informació i preus a través del formulari

  Col·laborem

  Logotip del Academica International Studies
  Logotip del Cambridge University Press
  Logotip del Nàstic Sports Academy

  Tens cap dubte? Vols venir a conèixer-nos?

  Contacta'ns