Alumnes d'infantil llegint un llibre

Educació infantil

De 3 a 6 anys

Amb l’etapa d’infantil (Infantil P3, P4 i P5) comença un gran viatge i us volem acompanyar. És l’etapa on comencem a treballar hàbits i rutines i l'alumnat aprenen a desenvolupar-se de manera autònoma. És moment de socialitzar, descobrir, divertir-se i formar part de la família de Camp Joliu.

Per a fer-ho, escola i família anem de la mà gràcies a les tutories personals que tenen lloc cada trimestre i que ens permeten treballar de manera conjunta, establir objectius i reforçar el treball fet a l’escola. La implicació de les famílies és clau en el projecte educatiu de l’escola per tal de treballar de manera integral aspectes cognitius, el vessant personal i la formació en valors.

Treballem

Icona "Som creatius"

Som creatius

La imaginació és poder. Tenir temps i espai per desenvolupar-la és clau en la primera infància. Per això tenim un espai únic, l’Atelier o aula de creativitat on cada infant tria lliurement l’activitat a desenvolupar. Joc simbòlic, psicomotricitat fina, racó de la ciència, taula de llum o arts plàstiques. A l’Atelier tot hi té cabuda i tot és possible. Una aula innovadora on els petits artistes deixen anar la seva creativitat.

Icona "100% English"

100% English

A Camp Joliu treballem l’anglès com a llengua vehicular. Durant el primer any, P3, l'alumnat té una sessió diària amb la teacher i quan arriben a P4 el dia a dia ja és 100% en anglès. Totes les rutines, cançons i continguts a càrrec de la mestra d’aula es treballen en anglès per tal d’afavorir que l’alumnat l’aprengui de manera natural. A P5 s’inicia la lecto-escriptura en català i l’anglès es manté com a segona llengua en altres continguts.

Icona "Som naturals"

Som naturals

Els orígens de Camp Joliu tenen el tret distintiu de ser una escola rural i agrària. Per això, la natura i l’entorn són tan importants per a l'alumnat d’infantil. Un cop a la setmana van a la granja, alimenten els animals i agafen els ous de les gallines. L’escola disposa també d’un hort i l'alumnat poden tocar, olorar i descobrir la vinya i les oliveres que els envolten. Un entorn únic, una escola entre vinyes.

Icona "Som alegres"

Som alegres

Per aprendre és clau crear un entorn alegre i motivador per afavorir les emocions positives i despertar les ganes i l’interès per aprendre coses noves. A l’etapa d’infantil es desenvolupen projectes d’aprenentatge (els Oficis, els Països, la Fauna) i també es treballa a través del contes, dels jocs i de la música. Perquè res és més important que els infants siguin feliços i es diverteixin a l’escola.

Destaquem

 • L'alumnat va dues vegades a la setmana a l’aula de psicomotricitat. La sala és un espai dissenyat per aconseguir un ambient de benestar, de desenvolupar moviment, prendre consciència corporal i on també s’hi fa relaxació.
 • S’organitzen tres sortides culturals a l’any on els més petits descobreixen l’entorn del Penedès i treballen diferents àmbits d’aprenentatge.
 • El servei de transport està adaptat als petits viatgers amb una monitora que els acompanya durant el trajecte i una mestra que els rep a l’autocar per donar-los la benvinguda a l’escola i acompanyar-los personalment a la classe.
 • Es fan activitats familiars com “El dia del protagonista” “El dia del conte” “La Festa dels Avis”, el “Festival de Nadal” i la “Festa de fi de Curs”.
 • S’organitzen xerrades de formació per a famílies sobre temes d’actualitat educativa i també Escola de Famílies.
 • L’escola disposa de servei d’infermeria per atendre a l'alumnat de manera immediata.

Campus

T’agradaria visitar les nostres instal·lacions?

Sol·licita més informació i preus a través del formulari

  Col·laborem

  Logotip del Academica International Studies
  Logotip del Cambridge University Press
  Logotip del Nàstic Sports Academy

  Tens cap dubte? Vols venir a conèixer-nos?

  Contacta'ns