Infants fent una cursa de sacs

Serveis

Menjador, transport, infermeria…

Menjador

A Camp Joliu disposem de cuina pròpia. Això permet que el menjar sempre estigui recent fet i elaborat amb producte de proximitat i de temporada.

Mensualment les famílies reben la planificació de tots els menús diaris de l’escola. En el cas de l’etapa d’Infantil també s’inclou el berenar del darrer pati de la tarda. Tots els menús els estableix un nutricionista i hi ha diferents opcions adaptades a les intoleràncies alimentàries (en coordinació amb el servei d’infermeria)

Infant menjant al menjador de l'escola
Infants jugant a futbol en un camp de gespa artificial Infant dinant a Camp Joliu

Acollida

Per a aquelles famílies que ho requereixin hi ha servei d’acollida de 8:00 a 9:00 del matí i de 17:00 a 18:00 de la tarda. No hi ha servei de transport per als alumnes del servei d’acollida (han d’arribar i tornar de l’escola per mitjans propis).

Per als alumnes de primària i secundària també hi ha l’opció de Camp Joliu Plus el dimarts i els dijous fins les 19:45.

En cas d’utilitzar el servei d’acollida un dia puntual s’ha de comunicar a secretaria o bé indacar-ho al mestre via agenda.

Nena pintant amb un pinzell a la paret

Transport

A Camp Joliu disposem de més de 15 rutes per facilitar l’accés de tot l'alumnat de l’escola. El transport segueix tots els protocols per garantir al màxim la seguretat dels usuaris del servei. Cada autocar compta amb una o dues monitores que vetllen per tot l'alumnat i que tenen també fil directe amb les famílies per comunicar qualsevol incidència.

Un cop a Camp Joliu un equip el professorat són els encarregats de rebre a l'alumnat i, en el cas d’infantil, acompanyar-los a les seves respectives classes. Un gran equip per facilitar que l’arribada i sortida de l’escola sigui ràpida, senzilla i el més important, segura.

En cas de contractar el servei de transport, durant el mes de setembre les famílies reben tota la informació de la seva parada més propera i els horaris de sortida i arribada.

Autobus sortint de Camp Joliu

Infermeria

L’escola disposa d’una infermera durant tota la jornada escolar per atendre les petites incidències que puguin sorgir a diari. La infermera també és l’encarregada de vetllar per el seguiment de les intoleràncies alimentàries, al·lèrgies o medicació específica que s’hagi de subministrar a l'alumnat. La seva presència és un dels valors de l’escola al garantir l’assistència professional en cas de malaltia lleu.

Infermera xocant la mà a un infant

Campus d’Estiu

Durant la darrera setmana de juny i tot el mes de juliol a Camp Joliu hi ha la possibilitat de participar del Campus d’Estiu.

Es Campus té una durada de 5 setmanes i l'alumnat pot optar per apuntar-se al Campus sencer o setmanes puntuals. L’horari és de 10:00 a 16:00 i compta també amb els serveis de transport i menjador. El Campus ofereix un programa d’activitats lúdiques entre les quals destaquen l’esport, l’art, la creativitat, música, lectura, excursions I activitats d’aigua.

Durant la reunió del tercer trimestre les famílies reben tota la informació, preus i horari d’activitats del Campus d’Estiu de Camp Joliu.

Infants mirant a través d'una lupa

Cursos d’Orientació Familiar

Per aquest motiu cada curs s’organitzen Cursos d’Orientació Familiar (Escola de Famílies) per a donar eines per educar millor i dedicar-nos a l’empresa més important que tenim a les nostres mans: la nostra família.

Els cursos tenen una durada de quatre sessions i a partir d’un cas pràctic s’estableix un debat enriquidor que acaba amb diferents propostes i solucions. Hi ha cursos per a totes les etapes educatives (infantil, primària, adolescents). Aquestes sessions també faciliten conèixer i establir vincles amb altres famílies de l’escola.

Col·laborem

Logotip del Academica International Studies
Logotip del Cambridge University Press
Logotip del Nàstic Sports Academy

Tens cap dubte? Vols venir a conèixer-nos?

Contacta'ns