Alumnes de secundària al pati de Camp Joliu

Educació secundària

De 12 a 16 anys

L’etapa de secundària (de 1r a 4t d’ESO) és definitiva per tal de consolidar els hàbits adquirits a la primària i començar a orientar a l'alumnat de cara a la presa de decisions que marcaran la seva trajectòria acadèmica.

Per aquest motiu és important que el vincle entre l’escola i la família sigui més estret i s’incorpora la figura del tutor personal. El responsable d'establir una reunió trimestral amb la família per marcar objectius i a la vegada treballar el vessant personal i la formació en valors de l’alumnat.

Treballem

Icona "Be brave"

Be Brave!

Les llengües ens fan valents. La continuació del projecte d’anglès Be Brave amb la possibilitat de preparar-se per als exàmens de Cambridge (First Certificatei Advanced) i a partir de segon d’ESO, l'alumnat que ho desitgi, també poden començar el Batxillerat Dual Americà. També hi ha la possibilitat de fer estades a l’estranger.

S’incorpora el francès com a segona llengua estrangera.

Icona "Personalització de l'aprenentatge"

Personalització de l’aprenentatge

S’ofereix un ventall d’assignatures optatives per anar configurant el currículum de l'alumnat. Entre les matèries a escollir hi ha Taller de Ràdio, Robòtica, Món Actual, Llatí o Biologia, entre d’altres.

Icona "Projecte eines"

Projecte eines

Es treballa la competència digital a través de Chromebooks a disposició de l'alumnat i molts dels materials i continguts es troben disponibles a la plataforma Google Classroom que també permet la ràpida interacció amb el professorat del centre.

Icona "Formació professionalitzadora"

Formació professionalitzadora

La metodologia a secundària afavoreix el treball per projectes que permet desenvolupar habilitats socials, treballar en equip i adquirir continguts de diferents matèries de manera transversal.

S’anima a tot l'alumnat a participar en diversos concursos per donar a conèixer el seu treball i millorar el seu rendiment. D’entre els certàmens més destacats hi ha el concurs Picalletres, proves Cangur, Matemàtiques a l’Sprint, Què és per a tu Europa?, Lectura en veu alta o Pinta la Marató.

Es fan sessions de formació i conferències de diferents àmbits d’interès de l'alumnat per vincular al màxim l’aprenentatge amb el context actual.

Destaquem

 • Grups reduïts
 • Tot l'alumnat que ho desitgi també pot obtenir els certificats oficials de la Cambridge University (First Certificate o Advanced) .
 • Es fan sessions de formació i conferències de diferents àmbits d’interès de l'alumnat per vincular al màxim l’aprenentatge amb el context actual.
 • Participen activament a concursos com l’Olimpíada de Geografia o certàmens on es premien els treballs de recerca.
 • Sortides culturals, visites a empreses i activitats amb emprenedors.
 • Es realitza un test d'Orientació Professional que els ajuda a escollir millor els següents passos.
 • Activitats, taules rodones i sessions a càrrec d’antics membres de Camp Joliu.

Campus

T’agradaria visitar les nostres instal·lacions?

Sol·licita més informació i preus a través del formulari

  Col·laborem

  Logotip del Academica International Studies
  Logotip del Cambridge University Press
  Logotip del Nàstic Sports Academy

  Tens cap dubte? Vols venir a conèixer-nos?

  Contacta'ns