La metodologia d’estudis serà híbrida amb classes online assistides i sessions presencials

El Baix Penedès amplia la seva formativa amb cinc nous cicles professionals que es desenvoluparan al Campus Camp Joliu de l’Arboç. De cara al nou curs 2023-24 la Fundació Camp Joliu oferirà les següents titulacions superiors: Activitats esportives i nutrició, Administració Global d’Empreses, Cuina i Establiments Turístics, Educació Infantil i de Lleure i Tecnologia i innovació.

Aquest nou projecte de formació professional busca preparar als estudiants per a que siguin competents i aportin valor a les empreses de l’entorn. La metodologia d’estudis serà híbrida amb classes online assistides i sessions presencials, visites a empreses i tertúlies professionals. Cada alumne també disposarà d’un tutor personal (mentoring) per orientar-lo en la presa de decisions i acompanyar-lo en els seus primer passos laborals. Tots els alumnes podran disposar de servei de transport i menjador en cas que ho necessitin.

Els cinc nou itineraris ofereixen un ampli ventall de noves possibilitats per als joves que han acabat els seus estudis de batxillerat. Alumnes que busquen una opció de formació que vagi més enllà del nivell teòric i que els inclogui un gran nombres d’hores de pràctica en el marc del teixit empresarial del Penedès. A banda formaran part d’un campus amb un gran grup d’estudiants internacionals; una comunitat de joves d’arreu del món en procés de formació i creixement personal en un entorn natural i amb equipaments esportius i tecnològics de primer nivell.

Per a més informació i inscripcions: www.ftpcampjoliu.com