Diuen que de mare només n’hi ha una. Però el paper del pare també és únic i no es pot substituir. Com fem de pares? ho podem fer millor? i si ens formem per ser millors pares?

Com cada any a Camp Joliu promocionem diverses activitats d’orientació familiar que afavoreixen el diàleg entre el matrimoni, l’intercanvi d’experiències amb altres famílies i que ens ajuden a millorar en l’educació dels nostres fills i filles.

Per això aquest primer trimestre hem pensat en organitzar un cicle de 4 sessions, els 4 dilluns de novembre a les vuit del vespre, amb el títol “El paper del pare en l’educació dels fills”, dirigit al pare de cada un dels nostres alumnes, i amb l’objectiu d’ajudar-lo a millorar en la seva tasca específica dins la família. Hi haurà primer un treball de 30 minuts a les 8 del vespre, en petits grups on també hi participaran alguns professors,  seguint la coneguda metodologia del “cas”.

A les 20’30 una mica de sopar fred, i de 21 a 22 hores la sessió general.El cost del programa és de 80 €. L’Associació de pares se’n fa càrrec del 50%, de manera que els pares pagaran 40 euros dels quals 20 euros s’hauran de pagar per fer la reserva de plaça per mitjà de secretaria o del professor/a encarregat/a de curs, PEC.

És un programa per pares de qualsevol curs o edat, malgrat que a l’hora de constituir els grups de treball i discussió dels casos es tindrà en compte aquest aspecte.

Us hi esperem! us garantim que aprendreu molt, us divertireu i la relació amb els vostres fills en sortirà enfortida!