Alumnes fent els deures

Formació professional

De 16 a 18 anys

Els dos cursos de Batxillerat (1r i 2n) són la culminació de tot el bagatge adquirit a la secundària. A Camp Joliu hi trobem les opcions de batxillerat: Social, Científic, Tecnològic i Humanístic. L'alumnat rep una orientació personalitzada per tal d’escollir la millor opció segons els seus talents i interessos professionals de futur. Una etapa clau que els prepara per a un nou repte: la universitat. A Camp Joliu un 100% de l'alumnat supera la selectivitat.

Per assolir aquest alt nivell, l’alumnat disposa del seu tutor personal que l’acompanya en la presa de decisions i que també es reuneix trimestralment amb la família per a fer el seguiment acadèmic i personal. Durant tota l’etapa, les principals universitats fan sessions informatives i també es fan visites i sortides culturals a diferents campus. L’experiència internacional també s’adquireix gràcies a un viatge cultural a una capital europea.

Treballem

Icona "Batxillerat Dual - High School Diploma"

Batxillerat Dual - High School Diploma

El nostre alumnat té la possibilitat de cursar el Diploma Dual (Batxillerat Dual Americà) gràcies a l’acord que té Camp Joliu amb la principal institució escolar i educativa dels Estats Units, Academica Corporation. A partir de 2n d’ESO, tot l'alumnat que ho vulgui, podrà estar matriculat a Camp Joliu i a una High School als EUA cursant ambdós estudis alhora. Tot el curs es desenvolupa en línia i aquesta immersió tecnològica també permet el domini de les tecnologies més avançades en l’aprenentatge digital. Aquesta experiència els permet acabar els seus estudis a l’escola amb una doble titulació.

Icona "Entorn professional"

Entorn professional

Per tal de conèixer de primera mà l’entorn laboral, l'alumnat de batxillerat podrà cursar l’assignatura d’Estada a l’Empresa. Durant el mes de juny poden fer pràctiques en una de les empreses de l’entorn del sector d’interès de l’alumnat. Una experiència enriquidora i un primer contacte amb el món laboral.

Icona "Projecte eines"

Projecte Eines

Es treballa la competència digital a través de Chromebooks a disposició de l'alumnat i molts dels materials i continguts es troben disponibles a la plataforma Google Classroom que també permet la ràpida interacció amb el professorat del centre.

Icona "Treball de Recerca"

Treball de Recerca

Un dels grans projectes del Batxillerat és el Treball de Recerca. Aquest treball fa que l’alumnat es plantegi una hipòtesi i comenci una recerca d’informació que el permeti contrastar dades, fer treball de camp i arribar a unes conclusions. El treball es presenta de manera oral (es pot fer en anglès) i l'alumnat té un tutor o tutora que l'ajuda en la presentació final.

Destaquem

 • Grups reduïts
 • Tot l'alumnat que ho desitgi pot obtenir els certificats oficials de la Cambridge University (First Certificate o Advanced) .
 • Es fan sessions de formació i conferències de diferents àmbits d’interès de l'alulmnat per vincular al màxim l’aprenentatge amb el context actual.
 • Participen activament a concursos com l’Olimpíada de Geografia o certàmens on es premien els treballs de recerca.
 • L'alumnat celebra el seu final d’etapa amb un acte acadèmic de graduació i imposició de la beca.
 • Sortides culturals, visites a empreses i activitats amb emprenedors.
 • Activitats, taules rodones i sessions a càrrec d’antic alumnat.

Campus

T’agradaria visitar les nostres instal·lacions?

Sol·licita més informació i preus a través del formulari

  Col·laborem

  Logotip del Academica International Studies
  Logotip del Cambridge University Press
  Logotip del Nàstic Sports Academy