Us deixem amb les paraules de la Maria Dolors Fernández a la Festa de Fi de Curs. Ella va parlar en representació de les famílies de segon de batxillerat que aquest any acaben una etapa educativa.

Bon dia  a tots i a totes!

Si em permeteu voldria compartir unes paraules amb tots vosaltres.

Sembla que va ser ahir que, per primera vegada vam entrar a formar part d’aquesta gran escola que és “CAMP JOLIU”. Dic formar part, perquè sempre ens hem sentit acompanyats, assessorats i, per què no dir-ho, també estimats. Miro enrere i veig tot el camí recorregut fins  avui i m’he n’adono que la decisió  que vam prendre al venir a CAMP JOLIU va ser la correcta.

Tal i com jo ho veig, estic segura de que aquí,  en aquest acte hi ha moltes mares i pares de poblacions diverses i pensaments molt diferents, però de ben segur que tots tenim un denominador en comú, que és donar el millor als nostres fills i filles, i com que volem el millor, per això estem aquí a “CAMP JOLIU”.

Com a mare, no puc deixar de dir que, els fills de tots nosaltres, un cop deixen aquesta escola per anar a la universitat, per fer mòduls o per començar a formar part del món laboral, veig que els valors que han après com a persones, els coneixements com a estudiants, no haguès estat possible  sense el gran equip docent, directora,  director,  tutors ,tutores i professors i professores , GRÀCIES per la feina  feta, GRÀCIES  per acompanyar-nos en aquest camí tant important, que se’ns dubte és i será la base per poder afrontar els reptes que la vida anirà posant als nostres fills i filles.

Avui aquí, en aquest acte de fi de curs i finals de cicle, veig un gran engranatge que es va movent a poc a poc, però sense aturar-se, cada pinyó engrana perfectament amb l’altre, no hi ha marge d’error, aquest engranatge ha de continuar movent-se, uns marxen i comencen altres, no hi ha marxa enrere. CAMP JOLIU té data d’inici però no té data final, com us dic , aquest engranatge no pararà, teniu el nom, teniu els professionals, teniu la gent, teniu l’eix principal arrelat  totalment en aquesta terra, una terra que van saber treballar les persones propulsores   d’aquesta escola, persones molt valentes i amb  visió de futur.

Per als estudiants que heu fet batxillerat i per tant ja acabeu els estudis aquí, només us vull dir que continueu així, que respecteu i us feu respectar i que podeu dir orgullosos, que vosaltres també veu formar part d’aquest gran engranatge, i pels que canvieu de cicle, no baixeu la guardia  i continueu adquirint quants més coneixements millor,sóu part fonamental pel futur.

Bé, no m’allargo més, estaría  més estona parlant, però no pot ser. Deixeu-m’he dir a tot l’equip docent, que no afluixeu, continueu com ara, vosaltres sou  el lubricant que fa que aquest gran engranatge es mogui perfectament. Segur que vindran temps bons i no tant bons,però vosaltres heu sabut posar a CAMP JOLIU al lloc on és ara, al lloc que li correspon, al lloc dels millors. Tenim el pòdium assegurat.

M O L T E S   G R À C I E S