Un alumne de Camp Joliu, Narcís Atzerà (de Vilobí del Penedès), ha estat mereixedor del Premi Consell Social URV al millor treball de recerca de batxillerat pel seu treball “Les eleccions de 1936 a Vilafranca del Penedès. Un estudi a través de tres publicacions”.

Segons en Narcís Atzerà, el seu interès per la història van fer que tingués clar que volia fer un treball d’aquesta temàtica. “Al principi ho volia fer del meu besavi, però no en vaig trobar prou informació. Després vaig anar centrant el tema i vaig  decidir analitzar les eleccions de 1936 a través de tres publicacions de diferents ideologies. Vaig recórrer als arxius del Viniseum i em vaig endinsar en el context de la Segona República i de la història de Vilafranca. Reconec que no va ser fàcil però vaig acabar molt satisfet d’aquest treball”.

El treball de recerca d’en Narcís Atzarà va obtenir un 10 en la qualificació i va tenir com a tutor al professor Xavier Huguet. Actualment l’alumne de Camp Joliu estudia primer de Fisioteràpia a la Universitat de Vic.