Ja fa tres anys que la nostra alumna Eyerus Rios, va acabar Batxillerat a Camp Joliu. Ella va cursar amb nosaltres tota la secundària i va deixar engegat un projecte molt important a l’escola: el projecte solidari “Eyerus”. L’Eyerus va néixer a l’Àfrica i la van adoptar quan tenia 10 anys.  Per tant, quan va arribar a Catalunya, tenia molts records de la seva vida a Àfrica i tenia ganes d’ajudar com fos a la població més desafavorida del seu país d’origen. Amb les professores de l’escola van pensar iniciatives i van crear un projecte molt senzill: fer una venda de pastissos solidaris i vendre els talls a 1 euro. Tots els diners que es recullen es lliuren a una ONG que col·labora a l’Àfrica.

Fàcil, no?

Així doncs, i tot i que l’Eyerus ja ha marxat de l’escola (ara viu a Edimburg, on estudia Nutrició a la Queen Margaret University) volem mantenir aquesta iniciativa de solidaritat. També aprofitem per compartir unes paraules de l’Eyerus que té molt bon record del seu pas per Camp Joliu:

Ja fa més de tres anys que vaig deixar Camp Joliu. Si ara em paro a pensar sobre la meva experiència com a estudiant,  recordo molt els sentiments, moments que no canviaria per res del móm, i també els amics. També recordo les profesores que han estat amb mi en els moments bons i en els dolents i que no van deixar que em rendís! gràcies a elles ara estic estudiant el que m’agrada. Com tot, hi ha moments de tots els colors, però ara penso que la meva experiència com a estudiant d’aquesta escola no es pot comparar amb res. Us animo molt a totes i us prometo que val la pena tota la feina que esteu fent! Eyerus Rios