Autora: Magda Minguet

Potser n’has sentit a parlar però no tens clar que és un COF i en què consisteix. Per això et resumim en format breu què és i les avantatges que suposa aquesta formació:

  1. És un curs per fer millor de pares. Sovint la feina d’educar és difícil, tenim dubtes i la vida va tan ràpid que no sabem on trobar les solucions. Però no estem sols. Els reptes que plantegen els nostres fills són comuns i altres famílies també els estant “patint”. Per això res millor que treballar amb casos pràctics i a través del diàleg trobarem solucions.
  2. Són cursos amb casos pràctics. No us penseu que són classes teòriques llargues i avorrides. Al contrari. Amb molt sentit de l’humor, es planteja un cas i entre tots els matrimonis assistents es comenta la situació. Qui modera la sessió és un orientador familiar que dóna pautes i planteja possibles solucions.
  3. Duren quatre sessions. Aquest és un dels reptes, que el curs no és d’un dia puntual sinó que té una continuïtat. Però és una inversió del nostre temps que a la llarga dóna molts fruits. Tot i que a molts us fa enrere el tema del temps penseu que val la pena formar-vos per la millor empresa que teniu: la vostra família. Si heu fet molts cursets per ser millor professionals…no creieu que val la pena fer-ne un per ser millors educadors?
  4. Enforteix les relacions. No només ens ensenya com enfortir la relació amb els fills sinó que també ens implica més amb el nostre marit/ esposa. Com? doncs és un temps que dediquem tots dos a parlar d’educació, pensem en els fills, ens formem per anar tots a una. Deixem de ser els típics pares que van ràpid i sempre pensen en allò urgent i mai en allò important. Dediquem cinc sessions a formar-nos pel bé dels nostres fills.
  5. Són molt divertits. I en això tothom coincideix. Parlar de les nostres situacions quotidianes i compartir temps amb altres famílies fa que el COF sigui un curs fresc, entretingut i on els somriures estan garantits. Ens divertim amb altres famílies de l’escola i això també crea un vincle important.

Ara que ja has pensat en totes les activitats que farà el teu fill per formar-se, és hora que els pares penseu que en quina activitat fareu vosaltres per tirar endavant el negoci més important que teniu entre mans: l’educació dels fills. Perquè els que ens dediquem a educar no podem parar d’aprendre. 

Si encara tens dubtes sobre els Cursos de Formació Familiar no dubtis en contactar amb l’escola.