Com cada any a Camp Joliu promocionem diverses activitats d’orientació familiar que afavoreixen el diàleg, l’intercanvi d’experiències amb altres famílies i que ens ajuden a millorar en l’educació dels nostres fills i filles.

Per això aquest segon trimestre hem organitzat un cicle de 4 sessions els dissabtes a les 11 del matí (dies 26 de gener i 2, 16 i 23 de febrer), amb el títol “Volem ser els millors pares!” i adreçat a les famílies d’educació infantil i de 1r a 4t de primària.

El Curs d’Orientació Familiar es divideix en tres parts: la primera començarà a les 11h del matí i és un treball en grups petits on es comenta un cas. A les 11:30h hi haurà una pausa-cafè i tot seguit, de 12 a 13h, es farà la sessió general i posada en comú amb un conferenciant.

Els temes que es treballaran seran els següents: 26 de gener:

  • Introducció al programa i característiques psicològiques dels fills.
  • 2 de febrer: El caràcter dels fills.
  • 16 de febrer: Educar per objectius.
  • 23 de febrer: Conquerir l’amor.

El cost del programa és de 80 €. L’Associació de pares se’n fa càrrec del 50%, de manera que el cost per les famílies és de 40 euros (20 euros s’hauran de pagar per fer la reserva de plaça a través de secretaria o del professor/a encarregat/a de curs, PEC). El curs també inclou servei de permanència amb monitores per organitzar activitats lúdiques per als vostres fills i filles i facilitar la vostra assistència. 

Us hi esperem! us garantim que aprendreu molt, us divertireu i la relació amb els vostres fills i filles en sortirà enfortida!